Bluescore

BLUESCORE

Miercuri, 22 nov, ora 20,30, Charlie`s

Eveniment organizat cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj

BLUESCORE: Hanno Hofer (gtr/voc), Raul Kusak (Hammond organ), Liviu Pop (drums)

Preț bilet: 25 lei. Rezervări la telefon 0740 – 192477

 

Un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine română, stabilit în Statele Unite, Liviu Pop. Un trio dinamic al cărui repertoriu este compus în majoritate din piese clasice de muzică blues și soul dar care propune dezvoltări improvizatorice cu incursiuni în alte stiluri muzicale atât ca structură cât și ca stare.

Experiența acumulată în Statele Unite de către LIVIU POP, performând cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil' Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain,  Murali Coryell, Slam Allen, Kal David și mulți alții, „justifică” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

HANNO HOFER este chitaristul și vocalistul grupului care aduce o naturalețe de interpretare dobândită prin studierea atentă a stilului de blues. În același timp însă, el propune și incursiuni sonore chitaristice în afara idiomului de blues care dau personalitate Trio-ului. Hanno este și component al cunoscutului grup Nightlosers alături de care reprezintă România în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Unicitatea acestui Trio vine din sunetul inconfundabil al Orgii Hammond, un instrument total aparte. Îndemanarea, lejeritatea, dinamica și totodată sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reușește să stăpânească acest complex instrument (fiind și unicul deținător al unui full Hammond Organ din țară), fac ca acest Trio sa fie unic!