O seara magică de teatru de improvizație

Primăria Orașului Șimleu Silvaniei împreună cu  Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Șimleu  alături de Asociația Pro Teatru  și cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă a Județului Sălaj vă invită în  data de 30 Iulie de la ora 20.00  în Parcul Cetății Bathory  la o seara magică de teatru de improvizație.

            Darius Prodan împreună cu Asociația Pro Teatru i-au invitat pe talentații  actori  de la Improstory , care vor susține cel mai energic spectacol de improvizație pe care l-ați văzut până acum . Radu Tudosie, Alexandru Cazan, Mihai Alexandru și Laurențiu Vlad – căci despre ei este vorba – sunt actori la teatrul dramatic Ion Dezideriu Sîrbu  din Petroșani, dar ceea ce fac în cadrul spectacolelor de improvizație e cu totul alt gen de show. Și aceștia sunt acompaniați la pian de către nimeni altul Aurelian Epuraș.

            Eforturile noastre în această perioadă se îndreaptă către iubitorii de teatru și nu numai, persoanelor care vor să își petreacă câteva ore în aer liber într-un decor istoric ( Cetatea Bathory ) alături de actori profesioniști care vor încerca să ne facă să uităm pentru câteva clipe de aceste momente bizare prin care trece umanitatea. Astfel de evenimente cultural-artistice  vor fi diversificate și  în viitor  pentru  publicul șimleuan și suntem convinși că împreună cu comunitatea locală  vom reuși să ne bucurăm de aceste clipe unice.

Spațiul generos de care dispune Parcul Cetății Bathory poate reprezenta o poartă de relansare pentru  cultura și turismul local și regional. Astfel de momente nu s-ar putea realiza fără sprijinul  tuturor voluntarilor  implicați.

Bilete se pot  achiziționa de la  sediul CNIPT Șimleu , începând de Vineri 24 Iulie 2020 între orele 8.00-16.00.